Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 19 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas896
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje896
mod_vvisit_counterOvog meseca27387
Proglašeni pobednci konkursa “Kreativna škola” Ĺ tampaj

Nastavnički tim osnovne škole „Mitropolit Mihailo“ iz Soko Banje sa radom „Užinajmo zajedno“ i tročlana ekipa Vršačkog Školskog centra „Nikola Tesla“ sa projektom „Više od igre“, pobednici su ovogodišnjeg konkursa “Kreativna škola”.
 

Ovaj konkurs se sprovodi već sedam godina zaredom sprovodi “Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja” u saradnji sa kompanijom “Majkrosoft”, nagrađuje najbolje primere primene inovacije u nastavi u osnovnim i srednjim školama.

Naši kreativni nastavnici su i ove godine uložili puno truda i prikazali u javnosti kako treba da izgleda moderno školstvo i nastava u Srbiji. Ukupno 417 nastavnika iz Srbije prijavilo je ukupno 139 radova iz različitih oblasti: srpskog jezika, matematike, informatike...

- Cilj konkursa je da afirmiše kreativni rad nastavnika i formira bazu uglednih radova, promoviše primere dobre nastavne prakse, podstiče saradnju i timski rad u školama i razvija jedan osoben vid stručnog usavršavanja kroz razmenu iskustava zasnovanog na primeni moderne računarske tehnologije - kaže Šćepan Ušćumlić, direktor “Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja”.

Inovativni nastavnički radovi koji se nalaze u “Bazi znanja” javno su dostupni i drugim nastavnicima na portalu www.kreativnaskola.rs.

- Nastavnici širom Srbije, uz samo jedan klik mišom, mogu da preuzmu od svojih kolega dobre ideje uvođenja inovacija u nastavu, kao i kompletne pripreme za čas, a koje su pregledali i preporučili stručnjaci - kaže Vladan Živanović direktor “Majkrosoft” kancelarije u Srbiji.

U poslednje četiri godine naši predstavnici na Evropskom forumu inovativnih nastavnika osvajali su neku od prvih nagrada. Ovakvim uspehom se, pored Srbije, može pohvaliti još samo Velika Britanija.


M.Nikolić, Blic
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: