Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 24 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1262
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7737
mod_vvisit_counterOvog meseca42733
Kongres ukazao na teme i dileme Ĺ tampaj
U organizaciji Udruženja banja Srbije 17. i 18. maja 2011. godine u Vrnjačkoj Banji je održan  Treći Kongres banja Srbije sa međunarodnim učešćem. U periodu vrlo ozbiljne tranzicije banja Srbije, neophodnosti privatizacije da bi se dosegli evropski trendovi, standardi i popunjenost, ali i suočavanja sa primerima neusešnih privatizacija i posledica koje iz toga proizilaze, Kongres se kretao između primera dobre prakse u svetu, pre svega Austrije i Slovenije, i predložene strategije razvoja u Srbiji.

vrnjacka banja

Iako nisu sve banje Srbije pokazale interesovanje da nauče nešto novo i unaprede svoje poslovanje, gosti i predavači Kongresa: Prof. dr Kai Illing ( Univerzitet primenjenih nauka, Bad Gleichenberg, Austrija) sa temama “Trendovi u spa industriji Evrope” i „Alat za brz ekonomski napredak u spa industriji”, Miha Bratec ( Međunarodni institut za turizam, Ljubljana, Slovenia) sa temom “Pristupačan turizam – izazov za održivi turizam u Evropi: trendovi, brendovi i najbolja praksa”, Klaus Grabler ( “Manova”, Beč, Austrija) sa temom “Uspešno poslovanje uz pomoć hotelskog i spa benčmarkinga” i Stanimir Stankov (predsednik Asocijacije za wellness i spa turizam Bugarske) sa temom „Mogući pravci saradnje asocijacija banja Balkana“, ispunili su očekivanja prisutnih učesnika.


Drugi dan je bio u znaku teme „Mesto banja i klimatskih mesta u reviziji strategije razvoja turizma Srbije“ i „Zakon o banjama“ sa učešćem Tima za podršku implementaciji Strategije razvoja turizma Srbije. Iako su brojni učesnici ovog okruglog stola istakli da bi želeli  da čuju i nešto novo od ovakvog Tima, po rečima Janeza Siršea, vođe tima, „Ovo je početak i najvažnije je da se dotaknemo postojećeg i potencijalnog turističkog proizvoda, objektivne ponude banja i klimatskih mesta, investicija i efekta investicionih projekata, formalno pravnih,  finansijskih, upravljačkih i marketinških pitanja“.


Na okruglom stolu pobodom „Zakona o banjama“, na kome su učestvovali i Stojan Arizanović, pomoćnik ministra Ekonomije i regionalnog razvoja za sektor turističke inspekcije, i Dr Olivera Krunić, profesor Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu, Vladan Vešković, sekretar Udruženja banja Srbije,istakao je da su „Ciljevi novog Zakona o banjama otvorili prave teme i pravce delovanja, i već sada trasirali put za Kongres 2012. godine“.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: