Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 9 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas405
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2117
mod_vvisit_counterOvog meseca19496
Jubilej Etnos-a
etnos-neka-tetka.jpg

Etnološka radionica „Etnos“ obeležava 10 godina postojanja. 8 maja ove godine, navršilo se punih 10 godina od osnivanja - “Etnos“ je registrovan kod Saveznog Ministarstva pravde 8. maja, 2001. godine saznajemo od predsednice UO „Etnosa“, Nade Stojkoviæ. Èlanovi Etnološke radionice pripremaju obeležavanje ovog za njih znaèajnog jubileja.

Planiramo da 24. maja u Grudonjskim vodenicama obeležimo desetogodišnjicu postojanja, kaže Nada Stojkoviæ. Govoriæemo o našem radu, a pozvacemo sve naše saradnike i èlanove, a biæe organizovana i etno modna revija, dodaje ona. Za 10 godina postojanja, najveæi uspeh u našem radu je to što smo opstali uprkos teškim uslovima, nismo imali stalan prostor... ali zahvaljujuæi entuzijazmu pojedinaca, mi smo opstali, objašnjava Nada Stojkoviæ. Za „Etnos“ se zna i van Sokobanje, mi smo u neku ruku promoteri sokobanjske turistièke ponude i kulturnog i duhovnog nasledja našeg kraja, dodala je ona.  (Soko TV)


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: