Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas578
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje3014
mod_vvisit_counterOvog meseca32873
Stručno osposobljavanje nezaposlenih lica – pripravnika – volontera Ĺ tampaj
Opštinska uprava Sokobanja u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Filijala Zaječar, ispostava Sokobanja raspisuje Konkurs za učešće u finansiranju nezaposlenih lica VII stepena stručne spreme, u svojstvu pripravnika – volontera, bez zasnivanja radnog odnosa, radi osposobljavanja za samostalan rad u struci i polaganja pripravničkog odnosno stručnog ispita.
optina sokobanja

OPŠTINSKA UPRAVA SOKOBANjA U SARADNjI SA NACIONALNOM SLUŽBOM ZA ZAPOŠLjAVANjE – FILIJALA ZAJEČAR, ISPOSTAVA SOKOBANjA RASPISUJE KONKURS ZA UČEŠĆE U FINANSIRANjU STRUČNOG OSPOSOBLjAVANjA NEZAPOSLENIH LICA – PRIPRAVNIKA – VOLONTERA


I OPIS PROGRAMA I VISINA SREDSTAVA


Opštinska uprava Sokobanja u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Filijala Zaječar, ispostava Sokobanja raspisuje Konkurs za učešće u finansiranju nezaposlenih lica VII stepena stručne spreme, u svojstvu pripravnika – volontera, bez zasnivanja radnog odnosa, radi osposobljavanja za samostalan rad u struci i polaganja pripravničkog
odnosno stručnog ispita.

Tokom trajanja pripravničkog staža pripravnici – volonteri ostvaruju pravo na:

1. novčanu pomoć u mesečnom iznosu od: - 14.000,00 dinara za lica sa najmanje četvorogodišnjim visokim obrazovanjem, u trajanju do 12 meseci
2. obračun i uplatu doprinosa za slučaj povrede na radu i profesionalne bolesti u skladu sa zakonom

II USLOVI I DOKUMENTACIJA ZA KONKURISANjE

Uslovi:
Pravo učešća na Konkursu imaju poslodavci:
 • preduzetnici i privatna preduzeća
 • poslodavci koji su direktni ili indirektni korisnici budžeta opštine Sokobanja, kojima je zakonom, odnosno pravilnikom predviđeno angažovanje nezaposlenih lica radi obavljanja pripravničkog staža i polaganja stručnog ispita, bez zasnivanja radnog odnosa, po osnovu ugovora o stručnom osposobljavanju
 • državne ustanove i preduzeća
 • koji redovno izmiruju obaveze po osnovu poreza i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje zaposlenih
 • koji imaju kadrovske i druge kapacitete za stručno osposobljavanje lica
 • koji angažuju nezaposleno lice koje se vodi na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Zaječar, ispostava Sokobanja i
 • ima visoko obrazovanje,
 • nema radnog iskustva u struci za koju se osposobljava

Dokumentacija:
- zahtev za učešće u finansiranju na propisanom obrascu,
- dokaz o registraciji
- dokaz o uplati poreza i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje zaposlenih za mesec koji prethodi mesecu u kojem je podnet zahtev (kopije overenih PP OPJ i PP OD obrazaca).

Nacionalna služba zadržava pravo da traži i druge dokaze relevantne za odlučivanje o podnetom zahtevu.

III DONOŠENjE ODLUKE

Nakon podnošenja zahteva Komisija za razmatranje zahteva poslodavaca donosi odluku o učešću u finansiranju stručnog osposobljavanja nezaposlenih lica.

IV ZAKLjUČIVANjE UGOVORA

Nacionalna služba i korisnik usluga zaključuju ugovor kojim će urediti međusobna prava i obaveze.

V OBAVEZE POSLODAVCA

Poslodavac je u obavezi:
 • da u roku od 15 dana od dana dostavljanja Odluke zaključi ugovor o stručnom osposobljavanju sa nezaposlenim licem i dostavi dokaze o tome,
 • da osposobi pripravnika – volontera za samostalan rad u struci
 • da pripravniku – volonteru organizuje odnosno omogući polaganje pripravničkog, odnosno stručnog ispita
 • da pripravniku volonteru izda odgovarajući sertifikat/uverenje o stručnoj osposobljenosti
 • da predstavnicima Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Zaječar, ispostava Sokobanja i opštinske uprave opštine Sokobanja omogući obilazak svojih radnih prostorija pre donošenja Odluke o učešću u finansiranju stručnog osposobljavanja nezaposlenih lica.
 • da predstavnicima Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Zaječar, ispostava Sokobanja i opštinske uprave opštine Sokobanja omogući kontrolu realizacije ugovornih obaveza.

VI OSTALE INFORMACIJE

Zainteresovani poslodavci dostavljaju traženu dokumentaciju na adresu Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Zaječar, ispostava Sokobanja, ul. Nemanjina bb.
Dodatne informacije i obaveštenja u vezi sa konkursom mogu se dobiti u NSZ Filijala Zaječar, ispostava Sokobanja na telefon 018/830-654.
Konkurs je otvoren od dana objavljivanja ( 27.05.2011.god.) do utroška raspoloživih finansijskih sredstava.


Zainteresovani poslodavci dostavljaju traženu dokumentaciju na adresu Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Zaječar, ispostava Sokobanja, ul. Nemanjina bb. Dodatne informacije i obaveštenja u vezi sa konkursom mogu se dobiti u NSZ Filijala Zaječar, ispostava Sokobanjana telefon 018/830-654. Konkurs je otvoren od dana objavljivanja ( 27.05.2011.god.) do utroška raspoloživih finansijskih sredstava.

Izvor: Opština Sokobanja
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: