Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 29 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas470
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12376
mod_vvisit_counterOvog meseca33901
Srbija nema prave turističke klastere Ĺ tampaj
turistički klasteri, Srbija do 2015, formiranje turističkih klastera
Motel "Balašević" u podnožju Rtnja

Strategijom razvoja turizma Srbije do 2015. predviđeno je formiranje turističkih klastera s ciljem uspešnijeg pozicioniranja zemlje na međunarodnom turističkom tržištu.

Strategijom je predviđeno da se formiraju četiri glavna klastera - Vojvodina, Beograd, Jugozapadna Srbija i Jugoistočna Srbija.

Generalni sektretar Asocijacije turističkih agencija Srbije (ATAS) Srđan Dživdžanović izjavio je da razvoj domaćeg turizma zavisi od niza komponenti.

Jedna od tih komponenti, kazao je Dživdžanović, je formiranje klastera koji su na nekim destinacijama su klasteri formirani i sada pokušavaju da privuku i domaće i inostrane turiste "Što se tiče samog razvoja domaćeg turizma, mi pokušavamo na razne načine, da se pre svega obratimo inostranom gostu, pošto je dolazak domaćih gostiju u padu, prošle i ove godine", kazao je generalni sekretar ATAS.

Podsetivši da je vlada donela niz podsticajnih mera, počev od kredita pa do drugih olakšica za turističke privrednike, Dživdzanović je konstatovao da su prvi pokazatelji dolaska stranih gostiju relativno ohrabrujući.

"Njihov broj se stalno povećava, ali veliko je pitanje da li naša turistička privreda može da konkuriše svojom ponudom, s obzirom na loše ekonosko stanje u zemlji i ono što je do sada urađeno", kazao je Dživdžanovcih.

Dživdžanović smatra da će se "tokom ove sezone mnoge stvari iskristalisati." Napominjući da je u pripremi revizaja Strategije razvoja turizma, kojom će neke stvari biti redefinisane u odnosu na dokumet koji je usvojen 2006. godine, Dživdžanović je izrazio uverenje da će u tome biti postignuti bolji rezultati nego do sada.   (Izvor: Kurir)Felix romvliana - Gamzigrad, nedaleko od Zaječara
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: