Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 21 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas375
mod_vvisit_counterJu?e1565
mod_vvisit_counterOve nedelje375
mod_vvisit_counterOvog meseca35371
„Bucko“ poskupeo Ĺ tampaj

Image
Vrtic Bucko
Na jucerašnjoj XX sednici Skupštine opštine Sokobanja je uzeto u razmatranje i donošenje rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o cenama troškova smeštaja i ishrane dece u celodnevnom i poludnevnom boravku Dečijeg vrtića „Bucko“ iz Sokobanje.

Direktorka te ustanove, Stojković Nada je u svom izlaganju pred odbornicima Skupštine opštine Sokobanja posebno naglasila da vrtić nije menjao svoje cene boravka više od godinu dana, dok su troškovi vrtića rasli, pa je sa tim povećanje cena smeštaja i ishrane u potpunosti opravdano.

Cena smeštaja I ishrane dece u celodnevnom boravku iznosio je 1600.0 dinara mesečno, dok se poludnevi boravak naplaćivao po ceni užine od 25.0 dinara dnevno.

Skupština opštine je usvojila predlog i dala saglasnost na odluku o cenama troškova boravka dece, a iznosiće 1950.0 dinara mesečno za celodnevni boravak, dok će cena poludnevnog boravka ostati nepromenjena. Cenovnik usluga primenjivaće od 01.03.2007. godine.

Korisnici materijalnog obezbeđenja, koje koriste preko Centra za socijalni rad oslobađaju se plaćanja usluga.

M.A.

 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: