Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 11 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas434
mod_vvisit_counterJuce738
mod_vvisit_counterOve nedelje3569
mod_vvisit_counterOvog meseca15328
Svetski Dan izazova 2011
svetski dan izazova 2011

Dan izazova (Challenge Day) je najznaèajnija, tradicionalna, meðunarodno priznata i afirmisana manifestacija èiju realizaciju kordinira TAFISA. Za Dan izazova je rezervisana poslednja sreda meseca maja, a ove godine to je sreda, 25. maj 2011. godine. Svetska organizacija Sporta za sve organizuje ovu planetarnu akciju sa ciljem da se što više graðana ukljuèi u aktivnosti sa rekreativnim, sportskim i kulturnim sadržajima kroz igru, druženje i zabavu.

Moto ovogodišnjeg takmièenja je: "Sve se kreæe u proleæe". Uèestvovaæe izmeðu 60 i 70 gradova i opština iz Srbije. Oèekuje se da u ovom dogaðaju uzme uèešæe oko dvadeset miliona ljudi širom sveta. Suština je da se dva sluèajno, žrebom odabrana grada takmièe u tome, koji æe uz pomoæ razlièitih sportskih disciplina aktivirati više svojih graðana. Konkurent opštine Sokobanja æe ove godine biti grad Porto Real iz Brazila.


Serbia - Sokobanja (population 18.571)  vs  Brazil - Porto Real (population 16.253)


Akcija "Koš za èist grad" fonda Riken za povraæaj i reciklažu limenki biæe nastavljena na gradskim trgovima u Kragujevcu, Jagodini i Panèevu, kao i u Sokobanji. Akcija koju fond Riken organizuje veæ èetiri godine biæe održana 19. maja u Kragujevcu, 26. maja u Jagodini i 2. juna u Panèevu, a 25. maja, u okviru "Dana izazova", i u Sokobanji.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: