Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 18 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas890
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje890
mod_vvisit_counterOvog meseca27381
Svetski Dan izazova 2011 Ĺ tampaj
svetski dan izazova 2011

Dan izazova (Challenge Day) je najznačajnija, tradicionalna, međunarodno priznata i afirmisana manifestacija čiju realizaciju kordinira TAFISA. Za Dan izazova je rezervisana poslednja sreda meseca maja, a ove godine to je sreda, 25. maj 2011. godine. Svetska organizacija Sporta za sve organizuje ovu planetarnu akciju sa ciljem da se što više građana uključi u aktivnosti sa rekreativnim, sportskim i kulturnim sadržajima kroz igru, druženje i zabavu.

Moto ovogodišnjeg takmičenja je: "Sve se kreće u proleće". Učestvovaće između 60 i 70 gradova i opština iz Srbije. Očekuje se da u ovom događaju uzme učešće oko dvadeset miliona ljudi širom sveta. Suština je da se dva slučajno, žrebom odabrana grada takmiče u tome, koji će uz pomoć različitih sportskih disciplina aktivirati više svojih građana. Konkurent opštine Sokobanja će ove godine biti grad Porto Real iz Brazila.


Serbia - Sokobanja (population 18.571)  vs  Brazil - Porto Real (population 16.253)


Akcija "Koš za čist grad" fonda Riken za povraćaj i reciklažu limenki biće nastavljena na gradskim trgovima u Kragujevcu, Jagodini i Pančevu, kao i u Sokobanji. Akcija koju fond Riken organizuje već četiri godine biće održana 19. maja u Kragujevcu, 26. maja u Jagodini i 2. juna u Pančevu, a 25. maja, u okviru "Dana izazova", i u Sokobanji.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: