Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1006
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5108
mod_vvisit_counterOvog meseca42464
Svetski Dan izazova 2011 Štampaj
svetski dan izazova 2011

Dan izazova (Challenge Day) je najznaèajnija, tradicionalna, meðunarodno priznata i afirmisana manifestacija èiju realizaciju kordinira TAFISA. Za Dan izazova je rezervisana poslednja sreda meseca maja, a ove godine to je sreda, 25. maj 2011. godine. Svetska organizacija Sporta za sve organizuje ovu planetarnu akciju sa ciljem da se što više graðana ukljuèi u aktivnosti sa rekreativnim, sportskim i kulturnim sadržajima kroz igru, druženje i zabavu.

Moto ovogodišnjeg takmièenja je: "Sve se kreæe u proleæe". Uèestvovaæe izmeðu 60 i 70 gradova i opština iz Srbije. Oèekuje se da u ovom dogaðaju uzme uèešæe oko dvadeset miliona ljudi širom sveta. Suština je da se dva sluèajno, žrebom odabrana grada takmièe u tome, koji æe uz pomoæ razlièitih sportskih disciplina aktivirati više svojih graðana. Konkurent opštine Sokobanja æe ove godine biti grad Porto Real iz Brazila.


Serbia - Sokobanja (population 18.571)  vs  Brazil - Porto Real (population 16.253)


Akcija "Koš za èist grad" fonda Riken za povraæaj i reciklažu limenki biæe nastavljena na gradskim trgovima u Kragujevcu, Jagodini i Panèevu, kao i u Sokobanji. Akcija koju fond Riken organizuje veæ èetiri godine biæe održana 19. maja u Kragujevcu, 26. maja u Jagodini i 2. juna u Panèevu, a 25. maja, u okviru "Dana izazova", i u Sokobanji.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: