Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 19 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas896
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje896
mod_vvisit_counterOvog meseca27387
IV FOTO IZAZOV - Sokobanja - Zauvek moja! Ĺ tampaj

Tema ovogodišnjeg konkursa je SOKOBANJA – ZAUVEK TVOJA“


Svaki učesnik treba da, uz popunjenu prijavu, dostavi najviše 5 fotografija, u koloru i isključivo u digitalnom formatu, na CD-u, lično u prostorije Organizacije za turizam, kulturu i sport Sokobanja, ili poštom, na adresu ul. Trg Oslobođenja br. 2, 18230 Sokobanja. Fotografije treba da budu dimenzija 20 x 30 cm, rezolucije 300 dpi.

Prijem fotografija trajaće do 01. avgusta 2011. godine, a proglašenje pobednika je 21. avgusta, u Galeriji - legatu “Miluna Mitrovića”, kada će biti otvorena i izložba fotografija koje su ušle u uži izbor. Sokobanjski FOTO IZAZOV je nagradna manifestacija. Ove godine fond nagrada je uvećan za 10.000 dinara, sa izmenom koja se odnosi na to, da umesto robnih ove godine i za osvojeno drugo i treće mesto takodje pripadaju novčani iznosi. Autoru prvonagrađene fotogarfije Organizator će dodeliti 30.000 dinara, drugonagrađenom 20.000, a trećeplasiranom 10.000 dinara. Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 018/ 833-988, ili 064 856 88 08 064 856 88 08, odnosno putem e-maila: otks_sokobanja@beotel.rs. Prijavu i Propozicije ovogodišnjeg sokobanjskog foto konkursa možete pogledati ispod.IV FOTO IZAZOV - PROPOZICIJE MANIFESTACIJE

Tema: “SOKOBANjA – ZAUVEK TVOJA”


Član 1.
Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja ( u daljem tekstu Organizator) otvara konkurs za najbolju fotografiju Sokobanje pod nazivom IV FOTO IZAZOV, “SOKOBANjA –
ZAUVEK TVOJA“. Cilj manifestacije je promocija Sokobanje kao jedne od najvažnijih turističkih destinacija Srbije i radova fotografa amatera.

Član 2.
Prijem fotografija trajaće do 10. avgusta 2011. godine i jedini uslov je da su u skladu sa temom ovogodišnjeg konkursa, a to je “SOKOBANjA – ZAUVEK TVOJA". Autorima se ostalja
sloboda, da u skladu sa zadatom temom izraze svoje ideje i ispolje sopstvenu kerativnost. Fotografije treba da prikazuju detalje Sokobanje i njene okoline (isključivo teritorija opštine Sokobanja) i ljudsku aktivnost / prisustvo na fotografijama.

Član 3.
Učesnik mora biti autor, ili nosilac autorskih prava fotografije kojom se prijavljuje na konkurs.Svaki autor može poslati najviše pet fotografija. Svakom radu autor treba da da naziv, te navede lokaciju i vreme fotografisanja.

Član 4.
Svaki učesnik treba da dostavi fotografije isključivo u digitalnom formatu, na CD-u i to lično, u prostorije Organizacije za turizam, kulturu i sport Sokobanja, ili poštom, na adresu Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja, Trg Oslobođenja br. 2. 18230 Sokobanja.
Fotografije treba da budu dimenzija 20 x 30 cm; rezolucije 300 dpi.
Fotografije moraju biti u koloru, obavezno u digitalnom formatu. Fotografije moraju biti izvorne, bez intervencija u vidu montaže, ili grafičke obrade dela koje menjaju kompoziciju i elemente. Nije dozvoljena obrada fotografija osim osnovne digitalne obrade poput uobičajene korekcije boje / kontrasta .

Član 5.
Izbor pobedničke fotografije teći će u dve faze:
1. Po isteku roka za slanje fotografija 1. avgusta 2011.god., žiri će u periodu 10. avgust -
20 . avgust 2011. god. odabrati 20 fotografija koje će ući u uži izbor.
2. Tri finalne (pobedničku i rangirane) fotografije iz užeg izbora odabraće članovi žirija na dan održavanja izložbe (na kojoj će biti izložene sve najinteresantnije i
fotografije iz užeg izbora) 21. avgusta 2011. godine, koja će se održati u Galeriji - legatu “Miluna Mitrovića”.
Konačno proglašenje je 21. avgusta 2011. godine , a I nagrada je novčani iznos u visini od 30.000 dinara, druga je 20.000, i treća 10.000 dinara

Član 6.
Konkurs je otvoren za starije od 18 godina.

Član 7.
Radovi koji su dostavljeni Organizatoru, za učešće na konkurs IV FOTO IZAZOV, SOKOBANjA 2011. god. se ne vraćaju. Učesnici su dužni da za ove radove putem prijave - saglasnosti trajno prenesu prava za upotrebu fotografija u propagandne svrhe Sokobanje Organizaciji za turizam, kulturu i sport, Sokobanja.

Član 8.
Odluke žirija su konačne, a pravo tumačenja ovih propozicija ima Organizator. Organizator ne snosi odgovornost za moguću zloupotrebu (kopiranje, neovlašćeno objavljivanje...) prispelih i objavljenih fotografija.

Član 9.
Izabrana fotografija i ostale iz užeg izbora biće odštampane na papiru, izložene i objavljene u katalogu izložbe. Ostale fotografije ostaće u kolekciji Organizacije za turizam, kulturu i sport, Sokobanja i upotrebljavaće se , po potrebi, u svrhe promocije Sokobanje.

U Sokobanji,
11.05.2011. godine
ZA ORGANIZATORA
Bratislav Majkić
direktor


 Prijava za vaše učestvovanje na konkursu

Izvor: Sokobanja.rs
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: