Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 11 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas434
mod_vvisit_counterJuce738
mod_vvisit_counterOve nedelje3569
mod_vvisit_counterOvog meseca15328
IV FOTO IZAZOV - Sokobanja - Zauvek moja!

Tema ovogodišnjeg konkursa je SOKOBANJA – ZAUVEK TVOJA“


Svaki uèesnik treba da, uz popunjenu prijavu, dostavi najviše 5 fotografija, u koloru i iskljuèivo u digitalnom formatu, na CD-u, lièno u prostorije Organizacije za turizam, kulturu i sport Sokobanja, ili poštom, na adresu ul. Trg Osloboðenja br. 2, 18230 Sokobanja. Fotografije treba da budu dimenzija 20 x 30 cm, rezolucije 300 dpi.

Prijem fotografija trajaæe do 01. avgusta 2011. godine, a proglašenje pobednika je 21. avgusta, u Galeriji - legatu “Miluna Mitroviæa”, kada æe biti otvorena i izložba fotografija koje su ušle u uži izbor. Sokobanjski FOTO IZAZOV je nagradna manifestacija. Ove godine fond nagrada je uveæan za 10.000 dinara, sa izmenom koja se odnosi na to, da umesto robnih ove godine i za osvojeno drugo i treæe mesto takodje pripadaju novèani iznosi. Autoru prvonagraðene fotogarfije Organizator æe dodeliti 30.000 dinara, drugonagraðenom 20.000, a treæeplasiranom 10.000 dinara. Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 018/ 833-988, ili 064 856 88 08 064 856 88 08, odnosno putem e-maila: otks_sokobanja@beotel.rs. Prijavu i Propozicije ovogodišnjeg sokobanjskog foto konkursa možete pogledati ispod.IV FOTO IZAZOV - PROPOZICIJE MANIFESTACIJE

Tema: “SOKOBANjA – ZAUVEK TVOJA”


Èlan 1.
Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja ( u daljem tekstu Organizator) otvara konkurs za najbolju fotografiju Sokobanje pod nazivom IV FOTO IZAZOV, “SOKOBANjA –
ZAUVEK TVOJA“. Cilj manifestacije je promocija Sokobanje kao jedne od najvažnijih turistièkih destinacija Srbije i radova fotografa amatera.

Èlan 2.
Prijem fotografija trajaæe do 10. avgusta 2011. godine i jedini uslov je da su u skladu sa temom ovogodišnjeg konkursa, a to je “SOKOBANjA – ZAUVEK TVOJA". Autorima se ostalja
sloboda, da u skladu sa zadatom temom izraze svoje ideje i ispolje sopstvenu kerativnost. Fotografije treba da prikazuju detalje Sokobanje i njene okoline (iskljuèivo teritorija opštine Sokobanja) i ljudsku aktivnost / prisustvo na fotografijama.

Èlan 3.
Uèesnik mora biti autor, ili nosilac autorskih prava fotografije kojom se prijavljuje na konkurs.Svaki autor može poslati najviše pet fotografija. Svakom radu autor treba da da naziv, te navede lokaciju i vreme fotografisanja.

Èlan 4.
Svaki uèesnik treba da dostavi fotografije iskljuèivo u digitalnom formatu, na CD-u i to lièno, u prostorije Organizacije za turizam, kulturu i sport Sokobanja, ili poštom, na adresu Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja, Trg Osloboðenja br. 2. 18230 Sokobanja.
Fotografije treba da budu dimenzija 20 x 30 cm; rezolucije 300 dpi.
Fotografije moraju biti u koloru, obavezno u digitalnom formatu. Fotografije moraju biti izvorne, bez intervencija u vidu montaže, ili grafièke obrade dela koje menjaju kompoziciju i elemente. Nije dozvoljena obrada fotografija osim osnovne digitalne obrade poput uobièajene korekcije boje / kontrasta .

Èlan 5.
Izbor pobednièke fotografije teæi æe u dve faze:
1. Po isteku roka za slanje fotografija 1. avgusta 2011.god., žiri æe u periodu 10. avgust -
20 . avgust 2011. god. odabrati 20 fotografija koje æe uæi u uži izbor.
2. Tri finalne (pobednièku i rangirane) fotografije iz užeg izbora odabraæe èlanovi žirija na dan održavanja izložbe (na kojoj æe biti izložene sve najinteresantnije i
fotografije iz užeg izbora) 21. avgusta 2011. godine, koja æe se održati u Galeriji - legatu “Miluna Mitroviæa”.
Konaèno proglašenje je 21. avgusta 2011. godine , a I nagrada je novèani iznos u visini od 30.000 dinara, druga je 20.000, i treæa 10.000 dinara

Èlan 6.
Konkurs je otvoren za starije od 18 godina.

Èlan 7.
Radovi koji su dostavljeni Organizatoru, za uèešæe na konkurs IV FOTO IZAZOV, SOKOBANjA 2011. god. se ne vraæaju. Uèesnici su dužni da za ove radove putem prijave - saglasnosti trajno prenesu prava za upotrebu fotografija u propagandne svrhe Sokobanje Organizaciji za turizam, kulturu i sport, Sokobanja.

Èlan 8.
Odluke žirija su konaène, a pravo tumaèenja ovih propozicija ima Organizator. Organizator ne snosi odgovornost za moguæu zloupotrebu (kopiranje, neovlašæeno objavljivanje...) prispelih i objavljenih fotografija.

Èlan 9.
Izabrana fotografija i ostale iz užeg izbora biæe odštampane na papiru, izložene i objavljene u katalogu izložbe. Ostale fotografije ostaæe u kolekciji Organizacije za turizam, kulturu i sport, Sokobanja i upotrebljavaæe se , po potrebi, u svrhe promocije Sokobanje.

U Sokobanji,
11.05.2011. godine
ZA ORGANIZATORA
Bratislav Majkiæ
direktor


 Prijava za vaše uèestvovanje na konkursu

Izvor: Sokobanja.rs
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: