Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 23 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas557
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje2993
mod_vvisit_counterOvog meseca32852
Doprinos lokalne zajednice inkluziji Ĺ tampaj

Strah, predrasude i neznanje uzrokuju iskljucivanje onih koji su drugaciji. Stavovi se menjaju kroz interakciju i zajednicki zivot. U sprovodjenju inkluzivne politike akcenat je upravo na stvaranju takvih uslova u drustvu, a ne na osobi koja je razlicita. Inkluzija je pitanje drustva u celini, a ne samo pitanje skole i obrazovanja. To je proces koji zavisi od svih nas i od kojeg svi imamo dobiti.Interresorne Komisije predstavljaju servis preko kojeg se sprovodi inkluzivna politika na lokalnom nivou. Kroz njen rad naglasen je znacaj zajednickog delovanja u najboljem interesu svakog deteta, to jest, neophodnost saradnje ustanova iz resora obrazovanja, zdravstva i socijalne zastite, strucnjaka, roditelja i  lokalne samouprave.

Cilj je prepoznati decu kojoj je potrebna dodatna podrska, odrediti podrsku i stvoriti uslove za adekvatno i kvalitetno ukljucivanje deteta u zivot zajednice. Interresorna Komisija to cini pruzanjem i utvrdjivanjem konkretnih programa podrske koji se predlazu roditeljima i lokalnim ustanovama.

Dakle, procenom individualnih obrazovnih potreba deteta i uljucivanjem deteta u odgovarajuci obrazovni program, odnosno vecom dostupnosti obrazovanja, omogucava se kvalitetniji razvoj dece iz osetljivih grupa i njihova bolja ukljucenost u zajednicu. Sa druge strane, znacaj inkluzije ogleda se i u razvoju klime uvazavanja razlicitosti i afirmaciji pozitivnih drustvenih vrednosti.Sta jos donosi na lokalnom nivou ova medjuresorna saradnja?

Bolju razmenu informacija, svakako, a time i prepoznavanje dece kojoj je potrebna dodatna podrska i  angazovanje lokalnih institucija na potpunijem ukljucivanju dece iz osetljivih grupa u program obaveznog obrazovanja. To omogucava lokalno planiranje obrazovanja, kao i povezivanje obrazovanja i rada. Takodje,veoma vazna uloga IRK ogleda se i u povecavanju osetljivosti lokalne zajednice na potrebe dece koja dolaze iz osetljivih grupa, a upravo tome je doprinelo organizovanje tribine i ostale aktivnosti koje su sprovedene u okviru kampanje “Svi u skolu, buducnost za sve”.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: