Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas48
mod_vvisit_counterJuce733
mod_vvisit_counterOve nedelje5676
mod_vvisit_counterOvog meseca16609
Predsednik Tadiæ posetio Sokobanju
Centralna proslava Ðurðevdana, slave Demokratske stranke, održana je u Sokobanji. Tom prilkom u svojevrsnoj ulozi i domaæina i gosta bio je predsednik Demokratske stranke i predsednik Republike Srbije Boris Tadiæ.

Predsednik Republike i DS Boris Tadiæ izjavio je da su demokrate spremne da se pomire sa svojim protivnicima radi opštih interesa. „DS je organizacija koja je u buduænosti spremna da se pomiri i sa svojim protivnicima, ako zajednièki sagledamo buduænost i opšte ciljeve“, izjavio je Tadiæ u Sokobanji.Foto: Tanjug


Predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukiæ obraæajuæi se prisutnima izjavio je: Vaše prisustvo doživljavamo kao ohrabrenje i podršku ali i obavezu da sve zapoèete projekte završimo kako bi uveli novu politièku praksu u Srbiji da više ne budemo inventar datih i zapoèetih obeæanja i nikad završenih, nego da budemo jasna zaokružena celina na osnovu jasnog plana.

Centralana proslava u Sokobanji svojevrsna je podrška ljudima koji danas vode Sokobanju, rekao nam je Narodni poslanik Dejan Nikoliæ. Razgovarali smo sa predsednikom gotovo èitav sat i dobili smo vrlo jasnu podršku da i dalje vuèemo Sokobanju napred ne bi li smo našim sugradjenima uèinili život boljim, dodao je on.

Proslavi Ðurðevdana organizaciji DS prisustvovalo je nekoliko stotina predstavnika stranke i koalicionih partnera, meðu kojima su bili Vuk Draškoviæ, Dragan Markoviæ Palma, Jovan Krkobabiæ, Rasim Ljajiæ i Žarko Obradoviæ. Protojerej stavrofor Aleksa Simeunoviæ je zajedno sa Tadiæem lomio slavski kolaè.Komentari (3)Add Comment
...
napisao s-banjac , 08, May, 2011
Ne piše nigde da li je došlo do bilateralnog susreta dvojice dvojice vrhunskih političara,gospodina Bobiške i gospodina Borisa, i kakav je ishod ovog, za sudbinu Srbije znaćajnog razgovora.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +24
...
napisao Mušica , 08, May, 2011
Gospodin Bobiška je rekao kako je krajnje vreme da se ne učini ništa, a što je od presudne važnosti kako za Sokobanju tako i za Srbiju a u velikoj meri i za ostatak Evrope. Znači da izvučemo žaključak iz velike demokratske posete: bliži nam se propast!
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +17
...
napisao Bobiska , 11, May, 2011
svisu smesni, pogotovo ovi ekumenisti od laznih svestenika
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +5

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: