Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 17 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1261
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7736
mod_vvisit_counterOvog meseca42732
Kongres banja kroz teoriju i praksu Ĺ tampaj


3. Kongres banja Srbije sa međunarodnim učešćem (Vrnjačka Banja 17-18 maj 2011.) objediniće ove godine i teoriju i praksu. Osnovne teme Kongresa prvog dana su „Primeri dobre prakse“ i njih će obrazlagati: Prof. dr Kai Illing (Univerzitet primenjenih nauka, Bad Gleichenberg, Austrija) sa temama “Trendovi u spa industriji Evrope” i „Alat za brz ekonomski napredak u spa industriji”, Miha Bratec (Međunarodni institut za turizam, Ljubljana, Slovenija) sa temom “Pristupačan turizam – izazov za održivi turizam u Evropi: trendovi, brendovi i najbolja praksa” i Klaus Grabler (“Manova”, Beč, Austrija) sa temom “Uspešno poslovanje uz pomoć hotelskog i spa benčmarkinga”.

Drugi dan će biti u znaku tema „Strategija razvoja turizma Srbije“, „Investicije u banje Srbije“ i „Zakon o banjama“ sa učešćem resornih Ministarstava, Turističke organizacije Srbije, Tima za podršku implementaciji Strategije razvoja turizma Srbije i Udruženja banja Srbije. Osnovne teme odnosiće se na postojeći i potencijalni turistički proizvod/ponudu banja i klimatskih mesta, pregled turističkih investicija u banjama i banjskim mestima, efekte investicionih projekata, formalno pravna, finansijska, upravljačka i marketinška pitanja investicionih projekata i druge.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: