Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas48
mod_vvisit_counterJuce733
mod_vvisit_counterOve nedelje5676
mod_vvisit_counterOvog meseca16609
Kongres banja kroz teoriju i praksu


3. Kongres banja Srbije sa meðunarodnim uèešæem (Vrnjaèka Banja 17-18 maj 2011.) objediniæe ove godine i teoriju i praksu. Osnovne teme Kongresa prvog dana su „Primeri dobre prakse“ i njih æe obrazlagati: Prof. dr Kai Illing (Univerzitet primenjenih nauka, Bad Gleichenberg, Austrija) sa temama “Trendovi u spa industriji Evrope” i „Alat za brz ekonomski napredak u spa industriji”, Miha Bratec (Meðunarodni institut za turizam, Ljubljana, Slovenija) sa temom “Pristupaèan turizam – izazov za održivi turizam u Evropi: trendovi, brendovi i najbolja praksa” i Klaus Grabler (“Manova”, Beè, Austrija) sa temom “Uspešno poslovanje uz pomoæ hotelskog i spa benèmarkinga”.

Drugi dan æe biti u znaku tema „Strategija razvoja turizma Srbije“, „Investicije u banje Srbije“ i „Zakon o banjama“ sa uèešæem resornih Ministarstava, Turistièke organizacije Srbije, Tima za podršku implementaciji Strategije razvoja turizma Srbije i Udruženja banja Srbije. Osnovne teme odnosiæe se na postojeæi i potencijalni turistièki proizvod/ponudu banja i klimatskih mesta, pregled turistièkih investicija u banjama i banjskim mestima, efekte investicionih projekata, formalno pravna, finansijska, upravljaèka i marketinška pitanja investicionih projekata i druge.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: