Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 17 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1261
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7736
mod_vvisit_counterOvog meseca42732
59. Naučno-stručni skup psihologa Srbije - Sabor 2011. Ĺ tampaj
 Poštovane koleginice i kolege,
ovogodišnji, 59. Naučno stručni skup - Sabor psihologa Srbija održaće se od 1. do 4. juna 2011. godine u Sokobanji.

Glavna tema i radni naziv skupa je „NAŠ IDENTITET I DRUŠTVENE PROMENE". Ovom temom želimo da otvorimo prostor za istupanja i stručne diskusije o izazovima, krizama kao i šansama novog identiteta koji zahtevaju tekuće i predstojeće promene u našem društvu. Pored toga, u planu je održavanje i nekoliko pozvanih plenarnih predavanja, kao i okruglih stolova na aktuelne teme u oblasti psihologije.

U ime Programskog i Organizacionog odbora, kao i Društva psihologa Srbije, zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da svojim učešćem doprinesete radu skupa, prijavljivanjem rada u formi koja vama najviše odgovara.

Kao forme radova predviđeni su:

  • usmeno saopštenje - usmeno izlaganje rada u okviru neke od sekcija u trajanju od 15 minuta (10 izlaganje + 5 za diskusiju)
  • simpozijum - grupa od 4 ili više tematski povezanih radova koje prijavljuje tim izlagača. Prilikom prijave simpozijuma, u apstraktu navesti i nazive saopstenja koja spadaju u navedeni simpozijum
  • okrugli sto - diskusiono okupljanje na određenu temu u trajanju od 1 ili 2 sata. Organizator određuje temu okruglog stola i obezbeđuje bar 4 učesnika i moderatora.
  • radionica - sesija u trajanju od 1 ili 2h tokom koje autori uz učešće publike demonstriraju određenu tehniku, postupak ili proizvod.
  • seminar - grupa povezanih izlaganja na kraju koje učesnici dobijaju sertifikat o učešću.
  • poster prezentacija - rad učesnika se predstavlja u vidu postera koji se postavlja u sali za postere. Organizator skupa određuje vreme kada je predviđeno da autori budu prisutni pored svojih postera kako bi mogli da odgovaraju na pitanja učesnika.

Za svaku od navedenih formi učestvovanja potrebno je popuniti formular prijave i priložiti rezime rada dužine do 300 reči. Svi apstrakti i prijave će biti recenzirani, a organizator će obavestiti autore o statusu prijave.

Teme radova moraju biti iz oblasti psihologije.

Rok za prijavu radova je 15. april 2011. godine. Zvanični jezici skupa su srpski i engleski.

Nadamo se da će i ove godine skup okupiti veliki broj učesnika, kao i da će vaše učešće doprineti tome.
Vidimo se na Saboru.S poštovanjem,
Programski odbor skup
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: