Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas49
mod_vvisit_counterJuce733
mod_vvisit_counterOve nedelje5677
mod_vvisit_counterOvog meseca16610
Brdske auto trke na Ozrenu
Sokobanja æe uskoro dobiti stazu na kojoj æe se održavati brske auto trke. Predsednik automobilskog kluba "G.A.G.A. Ford" iz Beograda Života Miliæ je u ime Auto-moto saveza Srbije ocenio da je deonica regionalnog puta od Restorana "X" ka selu Jezeru dobra i da ispunjava uslove za održavanje brdskih auto trka.

Života Miliæ kaže "Deonica je perfektna za odžavanje auto trka. Ja nisam znao da Sokobanja ima ovako kvalitetnu deonicu i nadam se da æe mo u saradnji sa Direkcijom za puteve koja nam je i ranije izlazila u susret. Nadamo se da æe Direkcija odraditi i popraviti deo puta na kome æe se auto trke održavati. Takmièenje koje æe se održavati biæe za šampionat države i šampionat bivših èlanica stare SFRJ kao uvod za šampionat Balkana i šampionat Evrope."

Na pitanje kada æe odžati trke Živora kaže da æe se one održati tokom jula meseca ili poèetkom septembra meseca, a po odluci Auto moto saveza, ali da bi svakako bili najpoželjnije da se ove trke održe poèetkom sezone zbog medijskog efekta od kojeg bi Sokobanja imala koristi.  Što se broja uèesnika tièe, Miliæ kaže da æe ih biti preko 50 iako je prosek 35.

Predsednik opštine Sokobanja kaže da æe Republièka direkcija izdvojiti sredstva za asfaltiranje deonice u dužini od 6 do 7 kilometara. Buduæa staza æe imati veliki znaèaj za auto moto sport, a Sokobanja æe zahvaljujuæi tom projektu dobiti još par sportskih manifestacija koje æe dovesti u Sokobanju veliki broj ljubitelja auto moto sportova iz zemlje i inostranstva. Pored toga Sokobanja æe dobiti rekonstruisanu deonicu koja je preko-potrebna bolnicama i selima na planini Ozren.

Komentari (1)Add Comment
Sjajno
napisao Ognjen , 26, January, 2007
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: