Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 20 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas375
mod_vvisit_counterJu?e1565
mod_vvisit_counterOve nedelje375
mod_vvisit_counterOvog meseca35371
Brdske auto trke na Ozrenu Ĺ tampaj
ImageSokobanja će uskoro dobiti stazu na kojoj će se održavati brske auto trke. Predsednik automobilskog kluba "G.A.G.A. Ford" iz Beograda Života Milić je u ime Auto-moto saveza Srbije ocenio da je deonica regionalnog puta od Restorana "X" ka selu Jezeru dobra i da ispunjava uslove za održavanje brdskih auto trka.

Života Milić kaže "Deonica je perfektna za odžavanje auto trka. Ja nisam znao da Sokobanja ima ovako kvalitetnu deonicu i nadam se da će mo u saradnji sa Direkcijom za puteve koja nam je i ranije izlazila u susret. Nadamo se da će Direkcija odraditi i popraviti deo puta na kome će se auto trke održavati. Takmičenje koje će se održavati biće za šampionat države i šampionat bivših članica stare SFRJ kao uvod za šampionat Balkana i šampionat Evrope."

ImageNa pitanje kada će odžati trke Živora kaže da će se one održati tokom jula meseca ili početkom septembra meseca, a po odluci Auto moto saveza, ali da bi svakako bili najpoželjnije da se ove trke održe početkom sezone zbog medijskog efekta od kojeg bi Sokobanja imala koristi.  Što se broja učesnika tiče, Milić kaže da će ih biti preko 50 iako je prosek 35.

Predsednik opštine Sokobanja kaže da će Republička direkcija izdvojiti sredstva za asfaltiranje deonice u dužini od 6 do 7 kilometara. Buduća staza će imati veliki značaj za auto moto sport, a Sokobanja će zahvaljujući tom projektu dobiti još par sportskih manifestacija koje će dovesti u Sokobanju veliki broj ljubitelja auto moto sportova iz zemlje i inostranstva. Pored toga Sokobanja će dobiti rekonstruisanu deonicu koja je preko-potrebna bolnicama i selima na planini Ozren.

Komentari (1)Add Comment
Sjajno
napisao Ognjen , 26, January, 2007
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: