Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 19 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas46
mod_vvisit_counterJuče1294
mod_vvisit_counterOve nedelje3206
mod_vvisit_counterOvog meseca27371
Apel stanodavcima u Sokobanji Ĺ tampaj

Ukoliko i Vi imate sobe i apartmane za izdavanje, pozivamo Vas da se  uključite u promotivnu akciju reklamiranja na Portalu Sokobanje, jer samo tako će te sebi obezbediti extra goste i extra prihode. Obilazak našeg fotografa i postavljanje slika na Portal iznosi 400 dinara.

Ukoliko želite da Vaš stan ili apartman predstavite na sopstvenoj prezentaciji imamo i za to rešenje. U promotivnoj akciji za svega 50 eura napravićemo Vam kompletan sajt sa imenom domena koji Vi odaberete poput sajtova ispod.

Kvalitet i poverenje su uvek na prvom mestu. Nabrojaćemo Vam samo neke od sajtova koje smo napravili stanodavcima, a Vi ih posetite i uverite se sami, da li je kvalitet opravdao cenu. Posetite:

I da ne zaboravimo, sajtove koje Vam mi napravimo možete sami ažurirati, odnosno možete im menjati tekstove, slike, cenovnik i ostali sadržaj na sajtu preko administrativnog dela, bez obzira da li ste na poslu, kod kuće, kod prijatelja ili u internet kafeu. Takođe, na portalu Vam je zagarantovano besplatno reklamiranje preko banner reklame u dnu svake stranice i oko 30.000 - 40.000 prikaza u toku godine,  tako da je uspeh zagarantovan!

Ukoliko ste zainteresovani sa nama možete ostvariti kontakt ovde ili nas pozvati na telefon 063/830-1000 i zakazati fotografisanje Vaših soba i apartmana.  Ne ustručavajte se, pozovite 063 830 1000

 

Web aplikacije za turističke agencije

Mogućnost konfiguracije parametara za prozivoljan broj tipova turističkih objekata

 • apartmani
 • kuće
 • vile
 • sobe
 • hoteli

Specifikacije

 • Aplikacija je napravljena uz korištenje PHP jezika i koristi najbolju moguću optimizaciju za MySQL servera. Namenjena je za velik broj nekretnina u bazi (može pohraniti gotovo kompletno tržište nekretnina u Srbiji a da bitno ne izgubi na brzini). Sama baze podataka korsiti maksimalno keširanje (pohrana prošlih upita na bazu tako da se svaki upit ne mora ponovno izvršavati).
 • Aplikacija sadži podržava lako povezivanje sa spcifičnim payment portalima (Payway) (opcija).
 • Definisanje različitih nivoa pristupa za korinike
 • Dodavanje članaka i tekstualnih stranica..
 • Kreiranje baze i postavki uz korištenje XML definicije
 • Pravi multi language (višejezičnost) - jezici pokrivaju sve termine koji se koriste u aplikaciji. To znači da se sam unos nekretnine od strane oglašivača ili administratora može odvijati na više jezika (što omogućuje prodaju nekretnina u više zemalja preko centralnog sajta) i da se svaki opis nekretnine ne mora prevoditi zasebno na svaki jezik. Isto tako, ovo omogućuje pretragu svih svojstava nekretnine na odabranom jeziku.
 • Prevod aplikacije je jednostavan i svodi se na prevođenje jedne datoteke što je višestruko jeftinija i jednostavnija varijanta, i ne zahteva nikakvo poznavanje stranih jezika od strane agenta agencije za nekretnine.
 • Booking smeštaja
 • Povezivanje sa internacionalnim SMS kanalom
 • Pretraga je izvedena vrlo fleksibilno i omogućuje pretraživanje svih parametara na kroz sve uvedene jezike.
 • Kompletna aplikacija je maksimalno optimizirana za sve browsere i za sve pretraživače, s time da se maksimalno korisiti višejezična optimizacija za internet tražilice.
 • Upload slika nekretnina je automatski i podržava automatsku obradu slika (kod većine drugih aplikacija ovako nešto se radi ručno) sa korištenjem filtera za poboljšanje kvaliteta slike.
 • Aplikacija podržava ugradnju webservisa za automatsko povezivanje sa drugim partnerima (opcija).
 • Aplikacija korisnicima nudi mogućnost pretrage stanova, apartmana, nekretnina po više definisanih parametara. Posetioci mogu pretraživati npr. samo oglase sa slikama, stanove u centru, sobe do 500 dinara snevno, kuće sa kuhinjama, apartmane sa 5 kreveta, apartmane sa 2 spavaće sobe, apartmane blizu centra grada i tako dalje... Sve je podesivo i lako za upotrebu.

Zahtevi turističkih agencija su specifični i razlikuju se od slučaja do slučaja. Naš je zadatak napraviti sistem koji će turističkoj agenciji osigurati potpunu automatizaciju za usluge koje pokriva, i najbolje prilagođeno i neopterećeno korisničko administriranje. Navedene specifikacije nisu fiksne i mogu se proširiti. Ovo što je navedeno samo predstavlja minimum koji je ugrađen u postojeću razvojnu okolinu.

Za sva ostala pitanja možete se obratiti na telefon: 063-8301000 (Saša)

 
< Prethodno   Sledece >