Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 8 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas322
mod_vvisit_counterJuce774
mod_vvisit_counterOve nedelje1096
mod_vvisit_counterOvog meseca16060
Apel stanodavcima u Sokobanji

Ukoliko i Vi imate sobe i apartmane za izdavanje, pozivamo Vas da se  ukljuèite u promotivnu akciju reklamiranja na Portalu Sokobanje, jer samo tako æe te sebi obezbediti extra goste i extra prihode. Obilazak našeg fotografa i postavljanje slika na Portal iznosi 400 dinara.

Ukoliko želite da Vaš stan ili apartman predstavite na sopstvenoj prezentaciji imamo i za to rešenje. U promotivnoj akciji za svega 50 eura napraviæemo Vam kompletan sajt sa imenom domena koji Vi odaberete poput sajtova ispod.

Kvalitet i poverenje su uvek na prvom mestu. Nabrojaæemo Vam samo neke od sajtova koje smo napravili stanodavcima, a Vi ih posetite i uverite se sami, da li je kvalitet opravdao cenu. Posetite:

I da ne zaboravimo, sajtove koje Vam mi napravimo možete sami ažurirati, odnosno možete im menjati tekstove, slike, cenovnik i ostali sadržaj na sajtu preko administrativnog dela, bez obzira da li ste na poslu, kod kuæe, kod prijatelja ili u internet kafeu. Takoðe, na portalu Vam je zagarantovano besplatno reklamiranje preko banner reklame u dnu svake stranice i oko 30.000 - 40.000 prikaza u toku godine,  tako da je uspeh zagarantovan!

Ukoliko ste zainteresovani sa nama možete ostvariti kontakt ovde ili nas pozvati na telefon 063/830-1000 i zakazati fotografisanje Vaših soba i apartmana.  Ne ustruèavajte se, pozovite 063 830 1000

 

Web aplikacije za turistièke agencije

Moguænost konfiguracije parametara za prozivoljan broj tipova turistièkih objekata

 • apartmani
 • kuæe
 • vile
 • sobe
 • hoteli

Specifikacije

 • Aplikacija je napravljena uz korištenje PHP jezika i koristi najbolju moguæu optimizaciju za MySQL servera. Namenjena je za velik broj nekretnina u bazi (može pohraniti gotovo kompletno tržište nekretnina u Srbiji a da bitno ne izgubi na brzini). Sama baze podataka korsiti maksimalno keširanje (pohrana prošlih upita na bazu tako da se svaki upit ne mora ponovno izvršavati).
 • Aplikacija sadži podržava lako povezivanje sa spcifiènim payment portalima (Payway) (opcija).
 • Definisanje razlièitih nivoa pristupa za korinike
 • Dodavanje èlanaka i tekstualnih stranica..
 • Kreiranje baze i postavki uz korištenje XML definicije
 • Pravi multi language (višejeziènost) - jezici pokrivaju sve termine koji se koriste u aplikaciji. To znaèi da se sam unos nekretnine od strane oglašivaèa ili administratora može odvijati na više jezika (što omoguæuje prodaju nekretnina u više zemalja preko centralnog sajta) i da se svaki opis nekretnine ne mora prevoditi zasebno na svaki jezik. Isto tako, ovo omoguæuje pretragu svih svojstava nekretnine na odabranom jeziku.
 • Prevod aplikacije je jednostavan i svodi se na prevoðenje jedne datoteke što je višestruko jeftinija i jednostavnija varijanta, i ne zahteva nikakvo poznavanje stranih jezika od strane agenta agencije za nekretnine.
 • Booking smeštaja
 • Povezivanje sa internacionalnim SMS kanalom
 • Pretraga je izvedena vrlo fleksibilno i omoguæuje pretraživanje svih parametara na kroz sve uvedene jezike.
 • Kompletna aplikacija je maksimalno optimizirana za sve browsere i za sve pretraživaèe, s time da se maksimalno korisiti višejezièna optimizacija za internet tražilice.
 • Upload slika nekretnina je automatski i podržava automatsku obradu slika (kod veæine drugih aplikacija ovako nešto se radi ruèno) sa korištenjem filtera za poboljšanje kvaliteta slike.
 • Aplikacija podržava ugradnju webservisa za automatsko povezivanje sa drugim partnerima (opcija).
 • Aplikacija korisnicima nudi moguænost pretrage stanova, apartmana, nekretnina po više definisanih parametara. Posetioci mogu pretraživati npr. samo oglase sa slikama, stanove u centru, sobe do 500 dinara snevno, kuæe sa kuhinjama, apartmane sa 5 kreveta, apartmane sa 2 spavaæe sobe, apartmane blizu centra grada i tako dalje... Sve je podesivo i lako za upotrebu.

Zahtevi turistièkih agencija su specifièni i razlikuju se od sluèaja do sluèaja. Naš je zadatak napraviti sistem koji æe turistièkoj agenciji osigurati potpunu automatizaciju za usluge koje pokriva, i najbolje prilagoðeno i neoptereæeno korisnièko administriranje. Navedene specifikacije nisu fiksne i mogu se proširiti. Ovo što je navedeno samo predstavlja minimum koji je ugraðen u postojeæu razvojnu okolinu.

Za sva ostala pitanja možete se obratiti na telefon: 063-8301000 (Saša)

 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: