Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas191
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje1903
mod_vvisit_counterOvog meseca19282
Uèestale kraðe u Sokobanji
Sluèajevi uèestalih kraða u Sokobanjskom kraju se ovih dana rasvetljavaju. Policiji su poznati poèinioci poslednjih desetak kraða i fizièkog obijanja privatnih objekata, jedne prodavnice i jedne kuæe.

Da podsetimo, u noæi izmeðu 21.og i 22.og u ulici 23. divizije izvršena su dva krivièna dela obijanja. Iz privatne kuæe odnešena je tehnièka oprema vredna oko 120.000 dinara i u trgovinskoj radnji „Boriæi“ u ulici Vojvode Mišiæa ukraden je dnevni prihod u iznosu od oko 22.000 dinara. Nedostatak tog iznosa primetila je prodavaèica kada je ujutru došla na posao. Ustanovljeno je da su poèinioci noæu ušli kroz prozor i tom prilikom za sobom ostavili mnoštvo dokaza koji su ukazivali na njih.

Utvrðeno je da su kraðe poèinili Aleksandar P. roðen 1984 godine i Igor Ð. roðen 1986, obojica iz Sokobanje.   

U poslednje vreme na teritoriji opštine Sokobanja dogodilo se više kraða i pokušaja kraða, Krivièna dela vršena su ušunjavanjem i ulaskom kroz prozor, a najèešæi predmeti kraðe su ženske torbice, novèanici i mobilni telefoni. Do danas sokobanjska policija razotkrila je desetak sluèaja kraðe. Policija apeluje na graðane da u sliènim situacijama brzo reaguju i odmah zovu policiju. Pored toga graðani moraju da vode više pažnje o svojoj imovini.

Šteta koja nastane u toku kraðe, a ukoliko policija ne naðe ukradenu robu kod poèinioca, može da se nadoknadi u sudskom postupku. Parnica o nadoknadi  štete dolazi po donošenju pravosnažne odluke po kojoj se optuženo lice proglašava krivim za kraðu ili slièno delo.

Komentari (2)Add Comment
...
napisao dakmrak1 , 29, November, 2006
:D Ma zato ja imam sistem:4 pit-bula se shetaju kroz dvoriste nocu,a krche im crevca,jer nisu dobili veceru,a u hodniku kucni ljubimac,rotvajler od 70 kg.... :twisted: :twisted: :twisted: Kazu da su gladni bulovi vrlo zajebani...A rot je gadan kada ga neko probudi... :twisted: :twisted: :twisted:
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao sokospa , 09, December, 2006
ranije je sokospa imala samo jedno lopova i dvanaest ucenika!! :shock:
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: