Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 21 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas374
mod_vvisit_counterJu?e1565
mod_vvisit_counterOve nedelje374
mod_vvisit_counterOvog meseca35370
Pijačni problemi Ĺ tampaj
Objekat za prodaju mlečnih proizvoda na pijaci zatvoren je sredinom avgusta po nalogu republičkog veterinarskog inspektora. Zbog toga su započeti radovi na adaptaciji tog prostora. Branislav Stamenković direktor „Napredka“ kaže da dodgoverni termin za završetak radova  (sredina novembra) neće biti ispoštovan zbog finansijskih problema. Enterijerski radovi se privode kraju. Direktor takođe kaže da sve radove na adaptaciji izvode sami dinamikom koja je datim uslovima moguća. Zbog nedostatka finansijskih sredstava radovi nisu planirani za ovu godinu, a zbog hitrosti situacije, zatražena je pomoć od lokalnog CHF-a, ali ona nije dobijena. Od CHF-a zatražena je rashladna vitrina, ventilatori i sl. Pošto od CHF-a pomoć nisu dobili nadležni su konkurisali i na ostalim mestima. Sa projektom sanacije ovog objekta konkurisali su kod Fonda igara na sreću, a odgovor očekuju tokom sredine decembra meseca. Ukoliko ovaj novac Fond dodeli „Napretku“ objekat će biti saniran do kraja godine na zadovoljstvo prodavaca i potrošača – meštana Sokobanje.

Vlasnici radnji pijačnih tezgi na zelenoj pijaci ovih dana  dobili su novi namet. Od nedavno oni redovno dobijaju račune za TV pretplatu iako na tezgama ne samo da nemaju televizore već nemaju ni struje niti im je ona potrebna. Vlasnici radnji ne razumeju zašto i čemu onda ovaj namet na njihov novčanik.
Komentari (2)Add Comment
Pijacni problems
napisao Bojan hawk , 30, November, 2006
mislim stvarno .... pa nema smisla
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao sokospa , 09, December, 2006
a sad sira prodaju po kucama na telefon sto je jos gore po higijenu!!
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: