Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

ANDROID vodič

Sokobanja Android aplikacija
Konak Nataly
Vila Stojanovic
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Živković, Sokobanja
Vila Natalija
Apartman Džeri
Vila Fantazija
3 apartmana Mančić
Filoxenia apartmani
Pansion Sunny
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani doktor Gaše
Studio Ljilja
Apartmani Bajić
Sokobanja smestaj
Selidbe

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas59
mod_vvisit_counterJuče1155
mod_vvisit_counterOve nedelje2394
mod_vvisit_counterOvog meseca29936
Čuka park II PDF Verzija za štampu E-mail
Park Čuka 2
Plan grada sa obeleženim položajem Čuka 2 parka


Poput većine turista, verujemo da će te i vi posetiti park u neposrednoj blizini Specijalne bolnice "Sokobanja", odnosno park u naselju Čuka po kojem je i dobio ime. Park se nalazi u širem okruženju Sokobanje i do njega se može lako doći kolima ili pešaka. S obzirom da je poenta staza zdravlja koje vode do ovog parka zdrav život i šetnja, preporučujemo vam da do njega dođete pešaka. Do parka možete doći iz bilo kog kraja grada tako da vam zbog toga nismo ucrtavali maršrute na karti.


Čuka parkČuka parkČuka parkČuka park
Čuka parkČuka parkČuka parkČuka park


Park je uvek lepo pokošen, a u parku se nalaze drvene kućice, stolovi i klupe. Nalazi se na blagoj kosini što vam omogućava lep pogled na grad i planinu Rtanj. Podesan je za razne sportske aktivnosti kao što su badminton, frizbi, mountain bike ili za najobičniji popodnevni odmor u prirodnom okruženju.

U neposrednom okruženju nećete naći ni jednu prodavnicu, tako da vam preporučujemo da usput kupite sve što vam je potrebno (vodu, sok, grickalice i sl.). U samom parku se nalazi izvor za koji vam ne možemo garatovati da li će imati vodu i da li će ta voda biti ispravna za piće. U svakom slučaju, ukoliko je bude, ohladiće vam piće u toplim letnjim danima.
kliknite na sliku za 360° rotacioni prikaz parka Čuka


Klikom na rotacionu sliku otvoriće se flash aplikacija zabeležena u maju ove godine. U donjem delu mape uočićete dugmiće za pomeranje mape, uveličavanje, auto rotaciju i poslednju - fullscreen opciju.
 
< Nazad   Napred >