Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 32 gost/a i 1 član/a.
  • olioli (van)
mod_vvisit_counterDanas1045
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7520
mod_vvisit_counterOvog meseca42516
RTV "Sokobanja" Ĺ tampaj
ImageRadio Sokobanja je počeo sa radom pre 24.godine. Tadašnja Opštinska konferencija Socijalističkog saveza radnog naroda Sokobanje,donela je Odluku o osnivanju radio-difuzne organizacije Radio Sokobanja.Od donošenja Odluke o osnivanju Radio Sokobanje do pocetka rada prošlo je nešto više od šest meseci. Emitovanje programa je počelo 29.maja 1978.godine.Radio Sokobanja je tada emitovao program preko ST predajnika snage 100 vati i to od 10 do 12 i od 15,30 do 17 sati. Ukupno je bilo zaposleno pet radnika. Prvi direktor i glavni i odgovorni urednik Radio Sokobanje bio je Gradimir Gajić. Tokom dosadašnjeg rada Radio Sokobanja je više puta menjao programsku šemu.Trenutno Radio Sokobanja emituje dnevni program od 7 do 20 sati i večernji od 20 do 24 sata. Danas je Radio Sokobanja moderan radio koji emituje program preko dva predajnika na FM području snage 300 vati i 1 kilovat. Program se emituje na frekvencijama 90,5 FM stereo i 104, 1 MHz. Ceo proces proizvodnje programa je digitalizovan dok je sam program u AC formatu (muzika i informacije). Radio Sokobanja raspolaže sa dve režije iz kojih može paralelno da se emituje program.Za svoj dosadašnji rad Radio Sokobanja je dobio mnogo brojna priznanja, a poseban značaj imaju priznanja i nagrade koje su osvojili novinari ove informativne kuće. Radio Sokobanja danas posluje u sastavu Javnog preduzeća Radio Televizija Sokobanja.
 
RTV SOKOBANJA
A. Markišića br.6
18230 Sokoba
nja
+ 381 18 830 806,
+381 18 830 814,
fax +381 18 830 815

Radio Sokobanja:  radiosb@medianis.net

TV Soko: sokotv@medianis.net
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

Prijavljivanje







Zaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: