Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 13 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas344
mod_vvisit_counterJuce627
mod_vvisit_counterOve nedelje6062
mod_vvisit_counterOvog meseca17888
Prvi maj u Sokobanji
Sokobanja ne prestaje da privlaci turiste. I za ovaj praznik svi smeštajni kapaciteti su popunjeni. Cist vazduh i živopisna priroda pre svega privlace turiste iz svih krajeva i svi se slažu u jednom - ovde se odmara i duža i telo.

Prilog PRVE srpske televizije:Prema procenama turistickih radnika, Sokobanju i njena izletišta 1. maja, posetilo je preko 20.000 gostiju, cime je banja oborila sve dosadašnje rekorde po turistickoj posecenosti.

Direktor Turisticke organizacije Sokobanje Ljubinko Milenkovic rekao je da su vec minulog vikenda popunjeni svi smeštajni kapaciteti u tom mestu.

„Oko 14.500 nocenja beležili smo minulog vikenda. Mnogo je gostiju koji su spojili vikend i praznik rada i došli u Sokobanju na pet dana“, rekao je Milenkovic.

Prema njegovim recima, u Sokobanji prvomajske praznike provode prvenstveno domaci turisti, ali ima i turista iz Rusije, Bugarske i zapadnoevropskih zemalja.

„Tradicionalno za 1. maj u Sokobanju dolaze na izlet ljudi iz Niša, Aleksinca, Kruševca, Zajecara i drugih mesta u ovom delu Srbije. Ocekujemo da ce ih ove godine biti više nego prethodnih godina, a vreme nam itekako ide na ruku“, kazao je Milenkovic.

On je istakao da su sva izletišta u okolini Sokobanje ocišcena i pripremljena za boravak izletnika. Milenkovic je rekao da su izletišta na Bovanskom jezeru, Vrmdžanskom jezeru, Ozrenu, Rtnju, i drugim mestima u okolini Sokobanje velikog kapaciteta i mogu da ugoste veliki broj ljudi.

1 maj u sokobanji
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: